Svi termini za individualne i grupne treninge su nam puni. Hvala Vam na razumijevanju!

Pilates Reformer

Pilates Reformer

Pilates Reformer svakako je najpoznatija pilates sprava za vježbanje. Karakteristična po svojoj pokretnoj podlozi, oprugama koje pružaju opterećenje te uz ostale dodatke omogućuje stotinjak vježbi i njihovih varijacija. Vježbe se mogu izvoditi u ležećem, sjedećem, klečećem i stajaćem položaju. Vježbajući na Reformeru jačamo sve mišićne skupine s naglaskom na centar tijela (Core).

Budući da su vježbe bazirane na anatomiji i biomehanici te da je samo opterećenje na zglobove minimalno, Pilates Reformer veliku primjenu nalazi i u rehabilitaciji. Pravilnim pozicioniranjem vježbača i optimalnim opterećenjem utjeće na korekciju mišićnog disbalansa uz povećanje fleksibilnosti, mobilnosti, mišićne snage i jakosti.

Preporuča se i kod rekreativaca budući da daje brze i željene rezultate aktivirajući cjelokupnu muskulaturu. Pilates Reformer primjeren je za sve dobne skupine i stupnjeve utreniranosti vježbača, rekreativce i sportaše.

Zašto Pilates Reformer u I'M Prove Studiu?

+ iskusni certificirani bacc. physioth. voditelji,

+ vrhunska Merrithew™ Reformer oprema,

+ jedinstveni Vertical Frame koji omogućuje veću varijaciju vježbi i detaljnu prilagodbu Vama,

+ visoki higijenski standardi, redovita dezinfekcija i provjetravanje prostora.

Dogovorite termin:

Ime
Telefon
E-mail
Poruka

Slažem se da I'M Prove studio koristi moj email i/ili broj telefona radi dogovora termina besplatnog uvodnog sata

Vaši podaci će se spremiti i procesirati za navedene namjene i ni na koji način neće biti podijeljeni s trećim stranama bez Vašeg znanja i pristanka.
Ukoliko želite pristupiti Vašim osobnim informacijama, ukoliko imate bilo kakvih primjedbi na način kako I'M Prove studio koristi podatke, ukoliko želite da ih I'M Prove studio modificira ili obriše, ili ukoliko želite dati bilo kakve dodatne informacije vezano za način kako procesiramo Vaše osobne podatke, možete koristiti bilo koje od tih prava slanjem prijave na email adresu: info@improvestudio.hr