Svi termini za individualne i grupne treninge su nam puni. Hvala Vam na razumijevanju!

Instruktori

Instruktori


Iva Radolović, bacc. physioth.
Pilates Certified Instructor
Voditeljica studija

Znanje i certificiranost

Viši fizooterapeut i certificirana Progressive Pilates® instruktorica s višegodišnjim iskustvom u vođenju individualnih treninga i treninga za male grupe, specijalističkih radionica i seminara. Odlično poznavanje vodećih suvremenih sustava Pilatesa omogućuje trening prilagođen svim razinama, od početnih, do najnaprednijih.


Iskustvo i kontinuirana edukacija

Završava studij fizioterapije pri Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

2015. godine završava dodatni program osposobljavanja za obavljanje poslova instruktora pilatesa pri Fitness učilištu u Zagrebu čime je stekla licencu za rad kao pilates instruktor.

Bavi se Pilatesom i njemu bliskim aktivnostima i umjetnostima pokreta (ostali sustavi tjelovježbe, klasični balet) kroz dugi niz godina. Iza sebe ima više od 20 godina bavljenja klasičnim baletom i Pilatesom, te veliki broj zadovoljnih korisnica. Uz vrhunsku kontinuiranu edukaciju i stalno usavršavanje, to je naša garancija kvalitete i visokih standarda koje postavljamo.


Instruktori čine razliku

Mi vjerujemo da su upravo instruktori, njihova kvaliteta, iskustvo i znanje, ono što razlikuje jedan studio od drugog i ono što I'M Prove studio čini pravim izborom za Vas.